Infographic: The road to a circular economy

Bruynzeel Storage Systems

Background & details
In een circulaire economie worden producten en onderdelen zoveel mogelijk hergebruikt. Alles heeft als doel om de negatieve utistoot en het gebruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Steeds meer organisaties streven ernaar om hun productie-proces te veranderen volgens dit principe.

Één daarvan is Bruynzeel Storage Systems. Deze wereldwijd opererende organisatie is actief in innovatieve opslag-oplossingen voor kantoren en archieven. Zij wil in het jaar 2020 volledig werken volgens de principes van een circulaire economie. Om dat te bereiken hebben ze een grootschalig project gestart. Om alle betrokkenen up-to-date te houden met de resultaten hebben we een infographic ontwikkeld voor Bruynzeel. Alle feiten en cijfers zijn gestructureerd volgens thema of afdeling. Isometrische vormen (3D) zijn gebruikt om het ontwerp een technisch aspect mee te geven in lijn met de organisatie en het onderwerp. De infographic eindigt met een totaal aantal bespaarde kilogram CO2-uitstoot. Op deze manier is het resultaat van al het harde werken zichtbaar voor iedereen.

“Media&more is erin geslaagd om een complex verhaal samen te vatten in een begrijpelijke en toegankelijke infographic. ”

— Soraya Hölzken-Hoeben, Bruynzeel Storage Systems bv

bruynzeel-2

bruynzeel-4

bruynzeel-5

bruynzeel-3

bruynzeel

Client
Bruynzeel Storage Systems

Project manager
Erwin Klerks

Concept
Guy Notten
Luuk Horsmans

Design
Guy Notten
Edith Klerks

Copywriting
Luuk Horsmans
Guy Notten

Contact